Een rit aanvragen

Wat zijn de kosten als wij u ergens naar toe vervoeren? En als wij u ook weer terugbrengen?

Read More

Groepsreizen

De komende maanden worden er weer diverse groepsreizen gemaakt. Wilt u weten welke?

Read More

Vrijwilligers gezocht

De Stichting Vrijwilligersvervoer Zaanstreek en omstreken zoek enthousiaste vrijwilligers.

Read More

De Stichting Vrijwilligersvervoer Zaanstreek en omstreken brengt mensen die vanwege hun beperking geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer, tijdig en op een comfortabele en klantvriendelijke manier, naar hun plaats van bestemming. Uiteraard houden wij ons aan de geldende regels van het RIVM.

De (rolstoel)bussen van de stichting zijn hiervoor speciaal aangepast en een groot aantal vrijwilligers is beschikbaar. Wij richten ons op zowel (klanten van) zorginstellingen in de Zaanstreek zoals activiteitencentra, woonvormen, verzorgings- en verpleeghuizen, als op de individuele klant.

Wij rijden u desgewenst naar bijvoorbeeld een ziekenhuis, een verpleeg- of verzorgingshuis, of naar uw huisarts. Ook kunnen wij u brengen naar het wijkcentrum (buurthuis), de kerk, een uitvaart of crematie, dan wel naar een theater of concert, familiebezoek, vakantieadres, sportevenement, kaartavond enzovoort. Dit kan zowel binnen als ook buiten de Zaanstreek.

Voor ritaanvragen kunt u weer terecht bij de planning, werkdagen ’s middags van 13:30 uur tot 16:30 uur. telefoon 06 20 903 565 of email buro@zaanstreekvervoer.nl.

De Stichting is in 2009 met steun van Evean Zorg opgezet als klantvriendelijk alternatief voor het reguliere AOV (Aanvullend Openbaar Vervoer).

De Stichting onderscheidt zich in:

  • Leveren van maatwerk

  • Klantvriendelijk

  • Comfortabel

  • Op tijd gehaald en gebracht worden

  • Vervoer van deur-tot-deur

Ons motto is: “Vervoer, een medicijn om de deur uit te komen”