Veranderingen

In onze huidige wereld veranderen dingen snel.
In een vorige Nieuwsbrief vertelden we u over onze nieuwe kantoorruimte op het Rem-eiland en nu wijzigt het bestemmingsplan en komen er woningen. We zijn dus weer op zoek gegaan naar nieuwe kantoorruimte. En hebben dat gevonden. Per 1 december 2018 is ons kantoor gevestigd op het volgende adres:
Stichting Vrijwilligersvervoer Zaanstreek e.o
Industrieweg 16, kamer 10
1521 NC Wormerveer

U kunt ons via het bekende telefoonnummer en e-mailadres blijven bereiken.

Wat verder gaat veranderen is de Nieuwsbrief.  We wilden hiermee mensen bereiken, die behoefte hebben aan ons type vervoer. Niet iedereen weet dat we bestaan en wat we kunnen doen. Na een paar jaar Nieuwsbrieven ga je dan eens kijken of je voldoende mensen hebt bereikt en hebt kunnen helpen. En dat viel tegen. Omdat iedere vorm van publiciteit nu eenmaal geld kost, óók de papieren Nieuwsbrief, gaan we bekijken welke andere manieren er zijn om cliënten te bereiken. Want dáár gaat het om. Bekendheid bij die mensen die ons nodig hebben.

Er verschijnt dus geen Nieuwsbrief meer, maar uiteraard blijven wij onze cliënten wel informeren, bijvoorbeeld via deze site. Dank voor uw aandacht en vaak positieve reacties.
Ons werk gaat door. U hoort zeker nog van ons!

Karel van Leeuwen, voorzitter